Werkt u met het USD-4D? Uitnodiging leerwerkgemeenschap 11 juli

27-05-2019 Consortium Septet
Werkt u met het USD-4D? Uitnodiging leerwerkgemeenschap 11 juli

Doet u mee aan ons stellingeninterview?

Doet u mee aan ons stellingeninterview?

Als u het USD-4D inzet, waar hoopt u dan op? En wat ervaart u? En is er misschien iets dat u tegenhoudt om het USD-4D in te zetten? Dat willen we graag van u horen in de volgende leerwerkgemeenschap van het project ‘INZICHT’.  

Dit door ZonMw gesubsidieerde project heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven, rouwen en sterven door de ontwikkeling en validering van het Utrecht Symptoom Dagboek -4 Dimensionaal. Het USD-4D ondersteunt de integratie van de sociale en spirituele dimensie in de dagelijkse zorg waarbij patiënt en naasten centraal staan. Omdat we het belangrijk vinden dat het USD-4D bruikbaar is voor patiënten en professionals, organiseren wij regelmatig leerwerkbijeenkomsten waarbij uw ervaringen uit de zorgpraktijk centraal staan.

In hoeverre herkent u zich in...

Op dinsdag 25 juni organiseren wij de tweede leerwerkbijeenkomst. In het eerste uur zullen stellingen aan u voorgelegd worden over het gebruik van het USD-4D in de praktijk. In het tweede uur lichten we een aantal van deze stellingen uit en bespreken we deze in de groep zodat we gevoel krijgen voor hoe verschillende standpunten ingenomen kunnen worden.

Samen denken en praten

Uw ideeën, gedachten en antwoorden zijn van waarde. Door uw bijdrage in deze bijeenkomst hopen wij dat het USD-4D zowel voor u als zorgprofessional als voor de patiënt een goed te gebruiken meetinstrument wordt.

Wat: Leerwerkgemeenschap INZICHT

Voor wie: Alle zorgverleners

Wanneer: donderdag 11 juli 2019 van 16:00 – 18:00 uur 

Waar: UMC Utrecht