Oproep: vragen, plannen of ideeën m.b.t. palliatieve zorg? Zet ze in de etalage!

19-10-2021 Consortium Zuidwest Nederland
Oproep: vragen, plannen of ideeën m.b.t. palliatieve zorg? Zet ze in de etalage!

Oproep pitches 8 februari 2022

Loop je al tijden met een goed idee rond? Of met een vraag hoe iets nu eigenlijk zit? Vind je dat het nu toch echt tijd wordt dat jullie werkwijze of expertise op een bepaald gebied breder benut wordt? Of ben je geïnteresseerd in hoe 'de buren' een bepaald onderwerp aanpakken?

Op dinsdag 8 februari 2022 14.30-17.00 organiseert het consortium ZWN een digitale bijeenkomst en krijg je de kans om je vraag, idee of plan in een pitch voor te leggen aan vele anderen uit ons consortium. En om medestanders te vinden die met je in gesprek willen gaan en samen met jou dit onderwerp willen oppakken.

We nodigen iedereen die rondloopt met vragen, plannen of ideeën m.b.t. palliatieve zorg uit om deze in de etalage te zetten! Meld je bij Anne Kors-Walraven. Neem ook contact op als je nog twijfelt of jouw onderwerp geschikt is, dan bespreken we het samen. We hopen op veel reacties, want samen maken we het consortium lerend!

Save the date!
Heb je geen vraag, plan of idee maar wil je wel met anderen meedenken? Zet 8 februari 14.30-17.00 dan alvast in je agenda. De uitnodiging en aanmeldingslink volgen later.