INZICHT

10-02-2021 Projecten Septet

Per 1 januari 2017 is het door ZonMw gesubsidieerde project "INZICHT" van start gegaan. INZICHT staat voor INitiƫren en realiseren van dagelijkse ZIngeriCHTe zorg.

Per 1 januari 2017 is het door ZonMw gesubsidieerde project "INZICHT" van start gegaan. INZICHT staat voor INitiëren en realiseren van dagelijkse ZIngeriCHTe zorg.

Vanwege het volgen van het landelijk advies met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt om:

alle interviews, focusgroepen en/of projecttrainingen waarbij patiënten, naasten en/of zorgprofessionals betrokken zijn te annuleren
bijeenkomsten in de eerste lijn, hospices, verpleeghuizen en ziekenhuizen als daar patiënten, naasten, zorgprofessionals en/of zorgvrijwilligers bij betrokken zijn te annuleren
 

Dit betekent voor INZICHT dat de volgende bijeenkomsten geannuleerd zijn:

  • 13 maart: stuurgroep bijeenkomst
  • 25 maart: expertmeeting
  • 26 maart: leerwerkgemeenschap

    Mocht dit vragen oproepen dan kunt u contact opnemen met Tom Lormans via A.H.M.Lormans@umcutrecht.nl.

 

Per 1 januari 2017 is het door ZonMw gesubsidieerde project "INZICHT" van start gegaan. INZICHT staat voor INitiëren en realiseren van dagelijkse ZIngeriCHTe zorg door integratie van het Ars Moriendi model in het Utrecht Symptoom Dagboek (USD) tot een vier-dimensionele variant, het USD-4D. Zie hier een demo. Het doel van het project is het verbeteren van de kwaliteit van leven, rouwen en sterven door de ontwikkeling en validering van een instrument dat integratie van de spirituele en sociale dimensie ondersteunt in de dagelijkse zorg waarbij patiënt en naasten centraal staan.

Voor contact over INZICHT promovendus Tom Lormans.